Vill du ha en obemannad butik?

Funderar du på att starta en obemannad butik? Då kan du få en hel del hjälp via https://honestbox.se. En butik utan bemanning, den måste ju ha en del saker. Bland annat är det ju viktigt att obehöriga inte kan ta sig in, samt att du måste även ha ett bra system för att kunderna ska kunna betala. HonestBox kan ordna med styrning av lås och betalningslösningar. Det du får ordna, det är en lokal samt produkter att sälja.

En personallös butik är smart att ha, om det är så att du inte har tid att stå där själv eller inte vill anlita någon. Det har under senare år kommit att bli allt fler sådana här butiker. Främst är det livsmedel, men du kan sälja vad du vill på detta sätt!

Satsa på att starta en butik utan personal

En obemannad butik är som det låter, en butik utan personal. Fördelen med det är att du slipper stå där själv eller anlita personal. En annan fördel är att du kan ha öppet när du vill. Det så att dina kunder kan handla sent eller tidigt om de känner för det.

För att kunna ha en butik som är obemannad, så krävs det dock att du ser till så att dina kunder kan komma in samt att de kan betala för sig. Detta är vad HonestBox kan assistera med. Bland annat med ett lås som går att styra på det sätt du vill samt att de även fixar så det finns självscanning via mobil eller en snabbkassa samt att det finns betalningslösning med kort eller swish.