Boka prideflak i god tid

Nu är det snart dags att Boka prideflak inför årets parad. Här kan din organisation eller ditt företag hyra kompletta sådana som kan rymma 20 till 200 personer. De bygger flaket medan ni naturligtvis står för festen. Det har varit flitigt anlitade under årens lopp och har haft många nöjda kunder. Du kan hitta referenser på detta på deras hemsida

Stockholm Pride parad är Nordens största i sitt slag och har cirka 45000 deltagare. Det brukar också vara uppemot en halv miljon åskådare som följer paraden. Det är en återkommande internationell festival som lockar besökare från hela Europa och du kan räkna med att årets parader blir någonting alldeles extra.

Det roligaste är dock att delta i paraden med ett eget flak och om du vill vara ute i god tid så kan det vara bra att boka ett sådant redan idag. Om du fyller i kontaktformuläret på deras hemsida så kommer de höra av sig till dig så fort de kan.

Det lönar sig att vara ute i god tid när du ska boka prideflak

Starten går vid Stadshuset och paraden går sedan en 4,3 km lång sträcka genom centrala Stockholm. Målgången sker på Östermalms IP. Det finns en del regler att ha koll på, för säkerhets skull, så att allting går rätt till i vimlet och festen. Det finns vissa saker man måste tänka på för att ha optimal säkerhet när man befinner sig på ett flak i rörelse och du kan hitta mer information om detta på hemsidan. Om man har koll på detta är det sen bara att fokusera på det roliga .

Avgiften är 2000 kr om anmälan sker senast sista juni och 4000 kr efter detta. Det lönar sig med andra ord att vara ute i god tid.